infrastruktur flytninger/migreringer

Virksomheder køber andre virksomheder og ønsker måske at konsolidere infrastrukturen i eget datacenter med egen bemanding eller etablere offshore afdelinger.

Vi er eksperter i at lede og gennemfører organisatoriske og tekniske datacenter flytninger. De tekniske flytninger skal ske sikkert og med minimal nede tid for forretningen.
Omfanget kan være flytning af et komplet datacenter eller et eller flere driftsmiljøer (omfattende netværk, eksterne forbindelser, decentrale servere, storage, mainframe mv. hvor ovenpå applikationer kører herunder ofte forretningskritiske applikationer).

Den foretrukne flyttemetode er logisk 1:1 flytning med gradvise flytninger under hensyntagen til snitflader, netværks latency, kritiske svartider og at flytningen tager højde for den IT og produkt strategi som indflytningscenteret/virksomheden tilskriver samt sikker og hurtig fall-back. Med logisk 1:1 flytning menes at flytninger ikke sker ved fysiske flytninger (via fysisk transport), men data fra det gamle miljø til det nye flyttes uden væsentlige ændringer i infrastrukturen – 1:1 flytning.

Det er afgørende at risiko minimere de kritiske flytninger mest muligt hvorfor også testarbejdet for at kvalitetssikre før, under og efter flytningerne skal prioriteres målrettet samt at de enkelte systemers infrastruktur bør flyttes gradvist efter miljøtype (start med udvikling, flyt test, flyt staging og til sidst produktion).

Kontakt os for at få hjælp til:

– Udarbejdelse af flytte- og teststrategi
– Udarbejdelse af flytte governance (drejebøger, test planer mv)
– Udarbejdelse af flytte planer herunder dataindsamling og indflytningsplaner
– Gennemførelse af selve flytningerne

Vi har et afprøvet og dokumenteret rammeværk som der med fordel kan tages udgangspunkt I.

Tilsvarende har vi stor erfaring med vellykkede migreringsprojekter fx. af fra windows 2003 til windows 2008/2012 eller udskiftning af XP maskiner til windows 7.

Erfaringerne med specifikke driftsmiljø og datacenter flytninger fremgår af menu punktet REFERENCER/CV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *