Management

Vi kan hjælpe dig og din organisation som management konsulent eksempelvis:

– Løser forskellige mindre som støre organisatoriske opgaver. Vi tager udfordringerne op som analyseres og vi finder i konsensus med beslutningstagerne og ansvarlige de rigtige løsninger hurtigt og effektivt.
– Rådgive omkring strategi, struktur, organisation, roller, ansvar, styring mv.
– Udarbejde analyser og beslutningsgrundlag
– Stor (dokumenteret) erfaring med offshoring, outsourcing – processen og styringen er afgørende for succes.
– Gennemfører risici analyser og hjælpe med forebyggende handlinger

Vi hjælper diig og din virksomhed gennem vores adfærd som er:

– Analytisk mind-set
– Problemknuser
– God til at lytte
– Tager udfordringerne op og løser dem ansvarsfuldt
– Kan omgås alle typer ressourcer på alle niveauer i organisationen
– Holder fokus, højt drive og resultatorienteret

Og husk forandringer skal være meningsfulde og bidrage til at realisering af organisationens potentiale. Vi skal ikke forandre for forandringernes skyld, men fordi det stiller os bedre efter forandringen.

Jeg læste en bog for nylig og prik den måde det står beskrevet her omkring læringsmiljøer og udvilingsarealer er stort set sådan jeg leder projekter og forandringer

Det overordnede mål med ledelse er at skabe stærke organisationer, der kan levere stærke resultater. Stærke organisationer, som er produktive, tilpasningsdygtige, som har beslutningskraft, handlingskraft og implementeringskraft. Hvis man tænker ledelse, som vi har gjort det i mange årtier med en tydelig distinktion mellem lederen som den, der bestemmer, og medarbejderen som den, der udfører arbejdet, holder vi i princippet alle de kræfter, som skal til for at skabe stærke organisationer, på lederens banehalvdel. Det sætter grænse for hvad man kan opnå. Alt for snævre grænser. Måske kunne man i stedet tænke ledelse som mobiliseringen af alle de kræfter, som medarbejderne besidder. Det gør man ikke ved at lede gennem kontrol, men ved at skabe et grundlag for medarbejderne for at udvikle sig og lære og for at have det sjovt. Lederens måske vigtigste opgave er at skabe et grundlag, som gør, at medarbejderne synes, at lige præcis denne arbejdsplads er et fantastisk sted at være, og ikke mindst at det, de laver, giver mening. Ledelsens rolle er at sørge for at guide flokken i den rigtige retning og sikre, at den har den rette forplejning med. Forplejning i form af mad og drikke, viden, teknologi, kompetencer, relevante og udfordrende opgaver og ikke mindst en konstruktive og velmenende feedback. Formålet med ledelse er at skabe nogle rammer, hvori medarbejderen kan udvikles og udfordres. Husk også humor er vigtig i et team. Uden humor kan være et farersignal til manglende tillid og samarbejde. 

Kontakt Henrik Rønnest indehaver af kybeleconsult.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *