Hvorfor?

Hvorfor ekstern hjælp?

Mange IT chefer, IT direktører og afdelingsledere vi har mødt anvender gerne projektledere, testledere og management konsulenter internt fra i egen organisationen fordi de har kendskab til virksomheden, systemer, organisation, medarbejdere, processer osv. Og det er naturligvis også fint.

Men efter de har anvendt os i Kybeleconsult (fx. grundet manglende kapacitet eller nødlidende projekter) erfares det at den interne projektleder eller konsulent ikke er afgørende kriterier for placering af ansvaret for projektet. Den udefra kommende professionelle projektleder er ikke hæmmet af tradionelt tænkning, arbejdsgange og har ofte ingen langvarige personlige relationer til medarbejderne i virksomheden. Faktisk  kan den udefra kommende projektleder bringe ny energi, nye effektive metoder og tung erfaring ind i organisationen; kompetencer som de interne projektledere ikke nødvendigvis besidder. En ekstern konsulent fra os har stor erfaring, meget effektiv og prisen er lav sammenlignet med andre dyre konsulenthuse. Det kan være MEGET dyrt ikke at anvende professionel kapacitet til løsning af opgaverne; desværre ser vi ofte at manglende faglige såvel menneskelig kvalifikationer gør at opgaverne ikke løses, løses halvt, langsommeligt med mange fejl og mangler samt decideret uovervejet.

Store og svære forandringer kræver en professionel IT projektleder, testleder eller management konsulent som virkelighed kan trække læsset og skabe de nødvendige forandringer hurtigt og effektivt med success.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *