Professionel uafhængighed leverandør af senior projektledelse, senior testledelse, senior management rådgivning. Gode referencer fra IBM, FUJITSU, JN DATA, FALCK, KMD, Udviklings-& forenklingsstyrelsen

CHANGE LEADING, COACHING, COMMUNICATION, CULTURE, COLLABORATION, DIVERSITY, DEVELOP INDIVIDUALS, EMOTIONAL INTELLIGENCE, STRATEGY, ORGANIZATION, VISION, PEOPLE MANAGEMENT, PROCES OPTIMIZER & TRANSFORMATION, TALENT DEVELOPMENT, TEAM BUILDING = KYBELE CONSULT

SIDEN 2003 HAR VI HJULPET STORE VIRMSOMHEDER SOM IBM, FUJITSU, JN DATA, FALCK, KMD, ENERGINET, EDC, VISMA CONSULTING, FLEXDANMARK.

SE DE GODE REFERENCER OG ANBEFALINGER. FRA TILFREDSE KUNDER UNDER MENUPUNKTET REFERENCER/CV.

Gør tingene rigtigt først gang; det er for dyrt at skulle gøre tingene om !!
Derfor led projekterne med kvalitet fra start til slut. En god projektleder og testleder har styr på konfigurationstyring, kravstyring, dokumentstyring, ændringsstyring, fejlhåndtering, risici, reflektion og ved at eksempelvis review møder er vigtige for at dele viden og sikre kvalitet fra start til slut. En god projektleder sikre at teamet har fokus på løsninger og ikke er problemorienteret (forstået nogle deltagere kan bruge megen energi på at spå om alle mulige problemer, dårligdomme, konflikter mv. der kan opstå i stedet for at fokusere på løsninger og fremdrift). Ikke alt kan tænkes igennem fra start til slut, men bliver klogere hele tiden og må tilpasse sig (nogen kalder det den agile tænkegang).
Vi ser ofte mange administrative projektledere som ikke har tilstrækkeligt styr på kvaliteten i leverancer og ikke udviser rettidig omhu med det resultat at projekter ikke overholder tidsplan, ikke leverer det forventede, skaber utilfredshed for kunder og leverandører samt medarbejderne, økonomien er ude af kontrol og måske kan projektet slet ikke leveres og projektet stopper helt. Styr på ressourcer, interessenter og kommunikation er et “must”.

Vi er specialister i testledelse og projektledelse og blandt Danmarks bedste hvorfor vi vælges til de store komplekse og ofte strategiske IT projekter.

Vi er højt certificeret, skaber hurtigt resultater, erfarne, seriøse og sætter en ærer i at løse komplekse opgaver med kontrol til tiden, aftalt kvalitet og økonomi og dette sammen med tilfredse kunder og projektdeltagere.

Vi trives i store organisationer med mange komplekse samtidige opgaver og bevare samtidige overblikket og driver opgaver med maksimal fremdrift

Har med succes gennemført store og komplekse opgaver i store organisationer som IBM, Fujitsu, JN DATA, Falck, stort Dansk rederi, KMD, ENERGINET, EDC og FLEXDANMARK. Vi har fokus på forandringerne har et formål, er meningsfulde for virksomheden og medarbejderne samt ikke mindst er varige (indtil de ændres igen !!)

Agile ledelse og organisation vinder hastigt indpas disse år. Vi arbejder i praksis med Agile teams og er bevidst om effektiv Agil projektledelse som kombineret med klassiske projektledelses principper som PRINCE2 kan være det helt optimale match for at løse en opgave. Agilometer bruges for at afdække hvilke metode der er bedst under hensyntagen til hvilken organisationskultur der findes.

Kontakt Henrik Rønnest for en snak om eventuelt samarbejde.

cropped-41.jpg

“Hvis du venter med at gøre noget til der er perfekte betingelser så får du aldrig gjort noget”

Planer skal være realistiske, men må ændres undervejs efter behov da vi hele tiden bliver klogere og må tilpasse os.

projekter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *